Mobilitet & Beteende 2020 blir digital konferens

På grund av situationen kring coronaviruset beslutade Gröna Bilister den 12 mars att genomföra konferensen Mobilitet & Beteende som en digital konferens. Vi hoppas att ni ändå vill delta fast i digital form och från den plats som bäst passar er!

Gröna Bilister har haft många avanmälningar och frågor utifrån oro kring eventuell smittorisk m.m. Både från deltagare och talare. Det är helt förståeligt och vi väljer därför att ändra formatet på konferensen för alla deltagares skull. Vi tycker innehållet är så intressant och viktigt att vi inte vill ställa in konferensen och väljer därför att fira konferensens 5-årsjubileum genom att testa ett nytt koncept.

Vi kommer behålla programmet i stort men det kommer bli lite justeringar pga det nya formatet. Läs programmet nedan eller ladda ned det i PDF-format. Hålltider ges i ett separat detaljerat program.

Utifrån detta så reducerar vi självklart priset för konferensen till 1000 kr ex moms för hela konferensen (båda dagarna) och 700 kr ex moms för enbart en dag. Detta kommer vi automatiskt ändra för er som redan är anmälda via Trippus. Ni som har avanmält er pga reserestriktioner eller liknande men fortfarande är intresserade får gärna anmäla er igen här

Glöm inte att avboka eventuella resor och hotellrum! Vi kommer alltså inte vara på plats i Jönköping.

Vi är hemskt ledsna om detta orsakar problem för er men vi känner oss säkra i att det är den bästa lösningen för alla i den situation som vi befinner oss i just nu.

Mobilitet & Beteende 2020 blir digital konferens