Integritetspolicy

Vi tycker det är viktigt att skydda din personliga integritet. Därför samlar och lagrar vi bara uppgifter om våra medlemmar som är viktiga för att vi ska kunna ge dig den service som vi tycker du kan förvänta dig som medlem i Gröna Mobilister, prenumerant på vårt nyhetsbrev och/eller deltagare på våra konferenser.

Vi kommer att lagra vissa eller alla av följande uppgifter om dig: namn, födelsedatum, kön, postadress, e-postadress och telefonnummer.

Genom att bli medlem i Gröna Mobilister, prenumerant på vårt nyhetsbrev och/eller deltagare på någon av våra konferenser så accepterar du också vår behandling av dina personuppgifter.

Tillgång till dina uppgifter, via exempelvis medlemsregister, har Gröna Mobilisters kansli.

Vi säljer aldrig vidare dina uppgifter och vi lagrar bara dina personuppgifter så länge som det krävs för att vi ska kunna ge dig den service vi lovat dig eller som vi tror att du förväntar dig av oss. Vi arbetar också med att behandla och radera inaktuella personuppgifter.

Oavsett vilken information vi sparat om dig så har du alltid rätt att be oss radera dessa, uppdatera dessa eller få ett utdrag av dessa.

I de flesta fall är det helt gratis och möjligt att göra. Vi har dock rätt att neka en begäran eller ta ut en administrativ avgift när en begäran kan anses vara oberättigad eller orimlig.

Har du några frågor angående detta är du varmt välkommen att kontakta oss på medlemskap@gronamobilister.se

Angående cookies 

Vi använder oss liksom de flesta organisationer eller företag som finns på internet av cookies och liknande tekniker för att kunna ge bättre upplevelser eller för att vissa funktioner ska fungera.

Integritetspolicy