Medlemsförmåner

Gröna Mobilister är en oberoende förening som erbjuder medlemmar rabatter som gör det enklare att bli en grön mobilist. Här kan du se vilka medlemsförmåner som just nu erbjuds våra medlemmar. Vi som förening har inga ekonomiska incitament för den här typen av samarbeten genom kickback eller liknande, utan du som medlem erhåller hela rabatten som företagen erbjuder.

Vill du nyttja en medlemsförmån då hittar du mer info på min sida. Har du problem att logga in kontaktar du info@gronamobilsiter.se.

EWAYS:


Ska du installera laddning för elfordon hemma? EWAYS är en laddoperatör som erbjuder varor och tjänster för laddning. Kolla in EWAYS hemsida för att se deras utbud och sedan hittar du rabattkod som används i kassan på vårt inloggade läge.
I sommar (juni och juli) erbjuder EWAYS extra förmånlig rabatt till medlemmar i Gröna Mobilister, läs mer om rabatten på min sida.

Elbilsvaruhuset:


Du som är medlem i Gröna Mobilister erbjuds rabatt hos Elbilsvaruhuset.se. Elbilsvaruhuset är en laddoperatör som vägleder dig från intresse till installation av laddutrustning på din uppfart. Du som medlem har rabatt på tre olika paket med lösning för laddningen av elfordon hemma.
Läs mer på min sida.

HYRE:

Fram till den 15/10 får du som medlem rabatt på HYRE. Rabatten innebär att du får låna bil gratis (vid 1 tillfälle) och betalar bara för drivmedel, parkering och eventuella vägavgifter. HYRE är en bilpool med stort utbud av bilar, än så länge finns dom bara i Stockholm men på deras hemsida går det tipsa om platser dit de skulle kunna etablera sig.
Läs mer på min sida

HHO EUROPE:

Som medlem i Gröna mobilister får du nu tillgång till en medlemsrabatt som ligger helt i linje med våra mål om ett grönare bilägande genom service med HHO CARBON CLEANER 6.0. Service med äkta Carbon Cleaning kan sänka dina nuvarande kostnader för drift- och underhåll av din bil med 1000-tals kronor, vilket är både bra för miljö och din plånbok.
Läs mer på min sida.


Medlemsförmåner