Elbilspoolen Move About erbjuder Gröna Bilisters medlemmar förmånlig medlemsrabatt!

29/9 Elbilspoolen Move About erbjuder Gröna Bilisters medlemmar förmånlig medlemsrabatt!

Nu kan du som är medlem hos Gröna Bilister förflytta dig ännu mer hållbart via elbilspoolen Move About, som Gröna Bilister nu är samarbetspartner med.

Ordinarie pris för medlemskap är 124 kr/månad hos Move About. 

Gröna Bilisters medlemmar får: 

  • De 3 första månaderna kostnadsfritt (utan någon bindningstid). 
  • Halva priset på medlemskapet därefter (62 kr/mån inkl moms). 
  • En gratis första körning på 2 timmar. 
Allt detta får man om man anger rabattkod ’Gröna Bilister’ när man registrerar sig på www.moveabout.se. Efter avstämning av medlemskap i Gröna Bilister är du nu även medlem i en bilpool som uppfyller alla miljömål och som driver den största flottan av elbilar i världen! 
Är du inte redan medlem i Gröna Bilister så kan du bli det nu via www.gronamobilister.se/medlemskap. Nya medlemmar som anmäler sig under oktober, november eller december är medlemmar gratis året ut. Året därpå betalas ordinarie medlemsavgift på 100 kr. Då ingår tidningen Trafik och Miljö samt en rad förmåner, bland annat medlemserbjudandet från Move About. 
Move About är ledande inom elbilspooler och optimering av fordonsflottor. Vi erbjuder smidig och kostnadseffektiv personlig mobilitet som är verkligt hållbar och uppfyller alla miljömål, med minsta möjliga nyttjande av energi, produktionsresurser och offentlig plats. 

Move About grundades 2007 av erfarna entreprenörer med fokus på hållbar utveckling. 2008 introducerade Move About Skandinaviens första bilpoolsflotta med elbilar i Oslo. Under 2009 lanserade vi våra tjänster i Sverige och Move About driver idag den största flottan av elbilspooler i världen med över 300 elbilar. 

Vår vision är att vara med och skapa ett verkligt hållbart samhälle genom att knyta samman elbilspooler drivna av lokalproducerad och förnyelsebar energi med tåg, fossilfri kollektivtrafik och cykelpooler. Vill du också vara med på denna resa? 
För mer information kontakta: 
Mikael Kilter, VD, Move About 
mikael.kilter@moveabout.se 
Alfred Andersson, Gröna Bilister 
alfred.andersson@gronamobilister.se