Barcelona gästar konferensen Mobilitet & Beteende 2020

I Barcelona skapar de ”superblocks” där fotgängarna är kungar och biltrafiken får stryka på foten. Dani Alsina är ytterst ansvarig för projektet och gästar Mobilitet & Beteende i Jönköping 16-17 mars. Kom och hör honom berätta om erfarenheter och framtidsplaner. Vad kan andra städer lära? Anmäl dig senast 6 mars för att säkra din plats.

Den årliga konferensen Mobilitet & Beteende är Sveriges viktigaste mötesplats för hållbar mobilitet och beteendeförändringar. 

I år kör vi konferensen under två dagar, från lunch till lunch, samt firar femårsjubileum med en middag som är perfekt för nätverkande.

Måndag 16 mars kommer vi att få höra Dani Alsina från stadsrådet i Barcelona, som berättar om hur de lyckats ge innerstaden tillbaka till fotgängarna genom att skapa så kallade superblocks, och vilka planer staden har inför framtiden.

Vi kommer också att få höra hur man lyckas med beteendeförändringsarbete och varför rökning numera nästan är oacceptabelt och förbjudet. Dagen avslutas med ett djupare samtal i kvällssoffan där vi identifierar vad vi behöver göra och hur vi ska göra det. Efter detta så nätverkar vi alla på en gemensam middag med en efterföljande salsakurs.

Tisdag 17 mars kommer vi att djupdyka i två separata sessioner:

• Beteendeförändring
• Smarta, hållbara och kombinerade mobilitetstjänster

Anmäl dig här! Sista anmälningsdag 6 marsProgrammet hittar du på Gröna Bilisters hemsida. Det uppdateras löpande. På hemsidan finns också information för utställare.

Vill du veta mer om Dani Alsina? Läs här!